Ons Verhaal

De geboorte van een kind is het meest bijzondere moment in je leven, dat zullen alle moeders beamen. Dit is veelal de reden dat de nieuwe medemensjes goed in watten worden gelegd. Wij snappen dit maar al te goed. Samen met jou leggen we jouw kleintje daarom graag in de watten, met onze té leuke babykleding.

Hier Staan Wij Voor

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat onze babykleertjes op een maatschappelijk verantwoorde manier gemaakt worden. We vinden kinderarbeid uit den boze en proberen daarom al onze kleren te laten fabriceren in Nederland.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we het milieu niet onnodig veel belasten. Dit is de reden waarom we zo veel mogelijk biologisch katoen proberen te gebruiken voor de by Xavi babykleding.

Ontstaan Uit Liefde, Gemaakt Met Liefde!

Doordat ook wij onze kleintjes graag in de wilde leggen, ontstond ook bij ons de liefde voor kinderkleding. Dat even later leidde tot onze liefde voor by Xavi! By Xavi is een merk dat uitsluitend babykleding fabriceert en verkoopt. Deze kleding betreft veelal leuke en hippe babykleding en accessoires, handgemaakt in Nederland.

De Collecties

De basic collectie is een standaardlijn dat we het hele jaar door verkopen. Dit betreffen alle basis items, beschikbaar in wit, zwart en grijs.

Naast de basis collectie hebben we ook een wisselende collectie, dat regelmatig wijzigt. Benieuwd naar wat we momenteel in de collectie hebben? Bezoek dan nu onze shop!